Lys, let og energivenlig

Svinestald

Hos Uniqcover kan vi varetage det komplete byggeri af jeres svinestald. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, til at opfylde jeres specifikke krav til, hvad en svinestald skal kunne. Vi tilbyder stor palette af muligheder, med erfaring i totalløsninger, herunder fundament og staldløsninger. I fælleskab finder vi frem til den løsning, der passer jeres behov.

Vi er med i hele processen fra rådgivning og din samarbejdspartner gennem selve byggeriet. Når vi arbejder med landbrugsbyggeri vægter vi det sunde indeklima, reduktion af CO2 udledning, vejrbestandig og lang levetid på byggeriet.

En grisestald kan sagtens være let, lys og energivenlig. Hos Uniqcover bygger vi naturgrisestalde, og vi bygger naturgrisestalde der er tilpasset et naturligt klimaforhold.

Kendetegnet for en naturgrisestald er rigeligt med plads, grise har behov for plads til leg og motion. En grisestald bygges i lette materiale, hvor lys, varme og indeklima tilpasses. Grisen kan til enhver tid holde varmen.

Et solidt byggeri med UC21 tagdug, hvor materialets farve og transparens sikre at miljø og byggeri går op i en højere enhed, med fokus på naturligt klimaforhold.

Cases på svinestalde

Går du med bygge tanker?

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.