Padel 365

Overdækning af padelbaner, enkelt bane eller flere padelbaner, tilpasses tagkonstruktionen, overdækningen specialiseret i at bruge hvidt tagdug, fokus er det perfekte lysforhold og byggeriet fremstår med let og elegant design. Med UC21 tagdug, er det muligt at spille padeltennis alle årets dage. Overdækning giver ly og læ på regnfulde dage og på de solrige dage skygger den for sol og varme.

En overdækket padelbane koster selvfølgelig mere end en åben padelbane, men det er dog stadig et billigere alternativ til en lukket padelhal, samtidig med at det giver mulighed for at spille i det alsidige danske vejr. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på overdækning til jeres padelbane.

PADELBANE – SINGLE
  • Uniqcover overdækning af padelbaner enkelt bane
  • Uniqcover overdækning af padelbaner med UC21 tagdug
  • Uniqcover padelbane et let og elegant design
  • Uniqcover overdækning af padelbaner ved GIF Gram Tennis og Padeltennis

PADELBANE – Singlebane – Gram Fritidscenter

PADELBANER – DOUBLE
  • Uniqcover padelhal Racket Club Kløvermarken
  • Uniqcover padelhal der på solrige dage skygger den for sol og varme
  • Uniqcover padelhal med det perfekte lysforhold
  • Uniqcover padelhal Racket Club Kløvermarken padel tennis

PADELBANER – doublebaner – Racketclub Amager

Hvad er Padel tennis?

Padel Tennis har sine rødder helt tilbage til 1800 tallet, og har gennem årene især vundet popularitet i Spanien, hvor det anslås at over 10 millioner spaniere spiller padel tennis. Padel tennis har også vundet indpas i Danmark, hvor antallet af padelbaner har været stødt stigende de sidste par år. Ønsker man at etablere en padelbane i Danmark, kan det dog være en fordel at tænke overdækning ind i projektet.

Med Uniqcovers tilpassede padelbane overdækning får du nemlig de bedste fordele fra både de ude- og indedørs padelbaner, i forhold til sol og frisk luft, samtidig med at du er skærmet for regn og sne. Vores padelbane overdækning sikrer derfor de maksimale udnyttelsesmuligheder for et padelanlæg. Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne for jeres padelbaner.

Er du nysgerrig på at se mere om Uniqcover overdækning af padelbaner? Så lad Uniqcover vise mere her i videoen…