Projekbeskrivelse

Dyrevelfærd og trivsel

Vi bygger stalde med udgangspunkt i, at bedre trivsel hos dyrene også giver sundhedstilstand og højere ydeevne. Når en kvægbesætning opholder sig i et staldmiljø med rigeligt lys og masser af luft, øges køernes velfærd. Uniqcovers tagkonstruktion med den hvide UC21 tekstil tagdug giver et ensartet lys, der følger døgnets rytme. Staldens rumfang er så stort, at det kan aftage varme og fugt fra køerne. Med en unik konstruktion i tagryggen sørger for effektiv ventilation.

CO2 udledning

Hele byggeriet medfører en reduktion af CO2-udledningen, en væsentlig reduktion af energiforbruget og dermed totalt til dokumenterede klima regnskab.

Sundt indeklima

Med naturligt dagslys og masser af luft giver en bedre velfærd for besætningen vil også give en bedre sundhedstilstand og en højere ydeevne, og det er netop pointen, når det kommer til Uniqcover bygninger.

Temperatur

Uniqcovers UC21 coated tekstil tagdug er fortræffelig modstandsdygtig over for UV-stråling, der er ca. 10 grader køligere eller varmere end udetemperaturen, afhængig af årstiden. 

KVÆGSTALD – Varde – Esben Møller
200 malkekøer

NATUR-GRISESTALD – Møltrup Optagelseshjem
1.300 m2 til frilandsgrise

UNGDYRSTALD

UNGDYRSTALD – Salling – Esben Ravn Larsen
2.600 m2

Cases

Vil du se flere af vores løsninger?

Er du nysgerrig på at se mere om Uniqcover kvægstald? Så lad Uniqcover vise mere her i videoen…