Staldbygninger

Uniqcover staldbygninger med UC21 tagdug er designet til give det optimale miljø for dit kvæg,  din arbejdsplads og maksimere din fortjeneste. Vores staldbygninger er specifikt designet med kvæg i tankerne. Vi tænker på dine behov og visioner som kunde og i samarbejde finder vi den bedste løsning, hvordan vi kan levere en Uniqcover staldbygning af bedste kvalitet.

Når du køber en Uniqcover stald med UC21 tagdug, får du den bedste kvalitetsbygning, med fokus på ko komfort, plads, dagslys, naturligt luft og temperatur, der alle arbejder sammen for at optimere besætningens sundhed, trivsel og mælkeproduktion. Med en Uniqcover stald reduceres varme stress, i stalden er der op til 10 grader køligere, end temperaturen udenfor.

Vi er stolte af at bygge Uniqcover staldbygninger med UC21 tagdug, der gør livet bedre for dine dyr. Vores staldbygninger beskytter din besætning mod ekstremt vejr, og har en imponerende komfort i stalden. Et mindre antal lysarmaturer og ingen mekanisk ventilation medfører en reduktion af CO2 udledning og en væsentlig reduktion af energiforbruget. Vores UC21 tagdug har en lang levetid på mere end 30 år.

CO2 udledning

Hele byggeriet medfører en reduktion af CO2-udledningen, en væsentlig reduktion af energiforbruget og dermed totalt til dokumenterede klima regnskab.

Sundt indeklima

Med naturligt dagslys og masser af luft giver en bedre velfærd for besætningen vil også give en bedre sundhedstilstand og en højere ydeevne, og det er netop pointen, når det kommer til Uniqcover bygninger.

Temperatur

Uniqcovers UC21 coated tekstil tagdug er fortræffelig modstandsdygtig over for UV-stråling, der er ca. 10 grader køligere eller varmere end udetemperaturen, afhængig af årstiden. 

KVÆGSTALD – Varde – Esben Møller
200 malkekøer

NATUR-GRISESTALD – Møltrup Optagelseshjem
1.300 m2 til frilandsgrise

UNGDYRSTALD

UNGDYRSTALD – Salling – Esben Ravn Larsen
2.600 m2

Cases

Vil du se flere af vores løsninger?

Er du nysgerrig på at se mere om Uniqcover kvægstald? Så lad Uniqcover vise mere her i videoen…