Om Uniqcover

Hos UniqCover har vi mere end 20 års erfaring med at opfører vores helt unikke og innovative tag løsning, der sikre et naturligt dagslys, til forskellige typer byggeri, landbrug, industri og sport- og fritid. Med vores unikke hvide tagdug, opnår du det bedste miljø og velfærd for både dyr og mennesker. Vores haller er dem med mest mulig naturligt dagslys, der giver de perfekte lysforhold og masser af naturlig luft. Den bærende konstruktion består af IPE stålprofiler monteret med aluminiumsprofiler.

Heri monteres en brandgodkendt, UC21 tekstil tagdug med UV filter, der er overfladebehandlet og yderligere behandlet med svampeforebyggende midler. Når vi bygger har vi fokus på velvære, trivsel og bedre indeklima for både dyr og mennesker.

Uniqcover holder til i Tjele, lidt uden for Viborg, midt i jylland. Vi har i løbet af vores mange år på markedet leveret et hav af forskellige kvalitetsløsninger til kunder i både ind og udland. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger inden for tagdækning hvad enten det er til industri, landbrug, sportsbaner eller noget helt fjerde.

Er du nysgerrig på at se mere om Uniqcover kvægstald? I videoen her kan du se hvordan en Uniqcover UC21 tagdug kan se ud.

Går du med bygge tanker

SKRIV EN KORT BESKED